Tech

Spotify lanceert eindelijk ook een Premium Duo abonnement

Twee huisgenoten: de een gek op Top Hits NL, de ander gaat juist heel lekker op All Out 80’s. Verschil moet er zijn, maar daarom is het ook een eeuwige strijd wie er thuis of in de auto de DJ mag spelen. Maar daar komt nu een eind aan. Spotify komt namelijk met een Premium Duo abonnement.

Spotify Premium Duo
Spotify Premium Duo is een nieuw en uniek abonnement dat vanaf vandaag beschikbaar is, makkelijker voor 2 mensen om samen (of juist apart van elkaar) hun favoriete muziek te beluisteren.

Premium Duo is speciaal ontwikkeld voor twee mensen die op hetzelfde adres wonen en kost €12,99 per maand. Beide gebruikers krijgen bij dit abonnement ieder een eigen Premium-account, zodat ze beide reclamevrij, on-demand muziek luisteren en onbeperkt toegang tot een catalogus van meer dan 50 miljoen liedjes en een miljoen podcasts.

Daarnaast krijgen ze toegang tot unieke extra’s zoals exclusieve toegang tot Duo Mix; een op maat gemaakte, up-to-date playlist waarbij beide gebruikers muziek die ze allebei leuk vinden kunnen ontdekken – en daar samen van kunnen genieten.

Iets voor jou?
Bestaande Premium-abonnees kunnen overstappen op Premium Duo door op hun account-pagina hun abonnement aan te passen. Als nieuw lid ga naar spotify.com/duo en volgt daar de instructies – beide gebruikers moeten op hetzelfde adres wonen om in aanmerking te komen voor Spotify Premium Duo. Gebruikers die nog nooit Premium hebben geprobeerd kunnen in aanmerking komen voor een maand gratis Premium Duo.

Spotify Premium Duo is vanaf vandaag beschikbaar in 55 landen over de hele wereld, waaronder Nederland.